PadelInfo ]
[ OverOns
[ Tarieven
[ LESSEN PADEL ]
Play 4 ever is een vzw die sinds de start van seizoen 2021 alle lessen en stages voor zowel tennis als padel reguleert. Onder leiding van Bert Dhondt en Fabian Laerte werd de werking nieuw leven ingeblazen, met als doel het aanbod voor de leden verder te optimaliseren. Alle trainers beschikken over een geschikt diploma van de Vlaamse trainersschool, of over een diploma met evenwaardige erkenning. Het trainersteam wordt aangestuurd en begeleid door Play 4 ever en schoolt zich regelmatig bij, om de nieuwste tendensen en ontwikkelingen in de lessen te integreren. Volg Play 4 ever op Facebook en Instagram
ONS AANBOD
Binnen de lijnen van het Kidstennisproject van Tennis wordt er sterk ingezet op de begeleiding en opleiding van de jeugdleden, maar ook het traject voor beginnende volwassenen binnen (Re)START-TO-TENNIS en (Re)START-TO-PADEL wordt georganiseerd. Daarnaast kunnen ook verder gevorderde/meer ervaren spelers steeds lessen aanvragen.
De fundagen zijn gratis spelmomenten onder begeleiding van een trainer voor alle leden die les volgen op de club. Op datzelfde moment gaan er gratis initiatielessen TENNIS voor iedereen (jeugd en volwassenen) die kennis wil maken met de club. 18.04 Paasmaandag (in namiddag) 01.05 Dag van de arbeid (in namiddag)
GA VOOR BRONS, ZILVER OF GOUD … EN VAL IN DE PRIJZEN Telkens een jeugdlid (2005 2018) deelneemt aan een activiteit op de club (vanuit Play 4 ever, de jeugdraad of één van de besturen), zal hij/zij hiervoor P4E-punten ontvangen voor de P4E-spaarkaart. Deze te verdienen P4E-punten worden weergegeven in de rechterkolom van de kalender ( klik hier) . Op het einde van het seizoen resulteert de som van de P4E-punten in een mooie titel als bronzen, zilveren of gouden jeugdlid van de club. Afhankelijk van je titel, met bijbehorend certificaat, ontvang je een aangepast prijzenpakket .
BRONS 10-20 PTN
ZILVER 21-29 PTN
GOUD +30 PTN
FOR MORE INFO TC For Ever, Leebeeklaan 9, B-9890 Asper T +32(0)9 384 29 46 | info@play4ever.be klik hier klik hier klik hier