TC For Ever Leebeeklaan 9 9890 Asper T +32(0)9 384 29 46 info@tcforever.be
TC For Ever is alom gekend in de Vlaamse tenniswereld. Het recreatieve karakter dat onze streek uitademt, is terug te vinden in de omgang en sfeer binnen de club. Zonder afbreuk te doen aan onze zucht naar succes, ligt de klemtoon van deze sportvereniging op het gezellige en sportieve . TC For Ever is een privé-club en is eigendom van de familie Geiregat-De Vogelaere. De club werd opgericht in 1979 door Richard en Marcella, beiden ondernemers in hart en nieren. Vandaag wordt de club gerund door Nic Geiregat. Het succesverhaal zet hem verder …
CLUB
Vragen over lessen en stages? info@play4ever.be
PADEL
zomer
jaar
€ 135 € 75 € 100 € 75 € 40
1.04-30.09
1.04-31.03
(*) Studenten tussen 16 en 23 jaar. Volwaardig abonnement zonder reserveringsbeperkingen. (**) Jeugdleden <18 jaar. Reserveringsbeperking: NIET reserveren NA 18u/18u30 (***) Jeugdleden <12 jaar. Reserveringsbeperking: NIET reserveren NA 18u/18u30 Al deze bedragen zijn inclusief VTV-bijdragen. Belangrijk: Het gezinstarief (1-5 volwassenen) geldt enkel voor gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.
volwassenen. S2T / S2P Student* jeugd (**) kind (***) 2de volw. (€12 korting) 3de volw. (€32 korting) 4de volw. (€62 korting) 5de volw. (€102 korting)
€ 215 - € 150 € 105 € 60 € 418 € 613 € 798 € 973
TERREINEN
5 x
TENNIS
2 x
PADEL
Dankzij de investering in de padelterreinen kan er het ganse jaar doorgespeeld worden en is ons clubhuis sindsdien dan ook het ganse jaar open. Padel blijkt voor vele tennisleden de ideale sport om tijdens de wintermaanden de conditie op peil te houden. Wie wenst gebruik te maken van de terreinen (tennis/padel), dient zicht vooraf lid te maken. Op die manier ben je als speler verzekerd en kunnen de terreinen vlot gereserveerd worden. Reserveren is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van de terreinen. [ lid worden ] [ reservatie ]
BESTUUR
Eric Geiregat voorzitter
Nic Geiregat uitbating
Danny Verschueren interclubverantwoordelijke
Frederic Sodoyez secretaris
Stijn Sante schatbewaarder
STAGES & LESSEN
Alle lessen & stages voor zowel tennis als padel, worden georganiseerd en gecoördineerd door Play 4 ever.
JEUGD
Dit jaar zijn wij opnieuw JEUGDVRIENDELIJKE TENNISCLUB! Voor dit label dient de club aan meerdere criteria te voldoen die opgelegd worden door Tennis Vlaanderen. Het resultaat van ons “rapport” resulteert in subsidies uit het jeugdfonds, die integraal in de jeugdwerking geïnvesteerd worden. De begeleiding en opleiding van kinderen en jongeren is één van de belangrijkste pijlers binnen een familieclub als TC For Ever! Via verschillende activiteiten proberen we jongeren en hun ouders steeds meer te betrekken bij het clubgebeuren, dat veel verder reikt dan de uurtjes op het terrein.
Wie de jeugd serieus neemt, heeft toekomst!
COMPETITIE
TC For Ever met +/- 300 zomerleden heeft de filosofie om een gezond evenwicht te vinden in competitief en recreatief tennis. Wij doen er alles aan om tijdens de tornooien de recreatieve TC For Ever-leden tegemoet te komen.
LID WORDEN
We maken gebruik van het online reserveringssysteem voor de terreinen. Daarom vragen wij u, in uw eigen belang, rekening te houden met de betalingstermijn. U kan pas reserveren nadat uw lidmaatschap verwerkt is in onze systemen. Terreinen open vanaf de eerste maandag van de paasvakantie . Bij gunstige weersomstandigheden kunnen we een weekje vroeger tennissen. Je lidmaatschap kan aangevraagd of verlengd worden via de website van TennisVlaanderen. Een betalingsbewijs ontvang je via mail. HOE INSCHRIJVEN Via deze link kan je je online inschrijven. Gelieve rekening te houden met max 5 werkdagen voor de administratieve afhandeling. Eens je lid bent, kan je genieten van volgende voordelen: • Je bent verzekerd voor sportongevallen (Ethias) • Je kan deelnemen aan initiatieven, activiteiten en officiële wedstrijden zoals InterClub, tornooien, … Je kan heel wat persoonlijke info (klassement, prestaties, tornooien, spaarkaart) terugvinden op jouw persoonlijke dashboard. Belangrijk om te vermelden: iedereen die les wilt volgen bij onze club, dient lid te zijn van TC For Ever. Dit geldt ook bij een eerste inschrijving voor lessen. Lid ben je in principe van kalenderjaar tot kalenderjaar. Je kan gelijktijdig lid zijn op meerdere clubs.
CONTACT
Play 4 ever zal samen met de besturen van zowel tennis als padel, alsook met de volledige steun van de Jeugdraad, de jeugd steeds een centrale plaats geven op TC For Ever. Play 4 ever probeert de lijm te zijn, die alle organen met elkaar verbindt. Daarom voorzien wij een gevarieerd aanbod, afgestemd op de beschikbaarheid van leden, trainers en accommodatie. Wij hopen jullie snel op onze club te mogen verwelkomen. Volg ons alvast via onderstaande kanalen Uithangsbord in het Clubhuis Nieuwsbrief via Mail App Tennisvlaanderen - Download via Play Store Facebook- en instagram pagina - Like & Follow us Website
ACTIVITEITEN
Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief
TC For Ever beschikt 5 buitenterreinen waarbij gespeeld wordt op gravel. 4 van de terreinen zijn verlicht zodat er tijdens het zomerseizoen tot 22:30 gespeeld kan worden.
2 padelpleinen . Meer info over padel op [ www.padelforever.be ]
Onze club maakt gebruik van het online terreinreservatie systeem van Tennis Vlaanderen. Wat heeft u daarvoor nodig? U moet natuurlijk lid zijn, en uw lidmaatschap moet verwerkt zijn (courant is dit binnen de 2 bankwerkdagen na betaling). Vervolgens surft u naar www.tennisvlaanderen.be en meldt u zich aan door rechts bovenaan op "Inloggen" te klikken. Het systeem vraagt vervolgens om uw lidnummer of e-mailadres en uw paswoord. Heeft u dat niet, geen nood, contacteer ons dan op info@tcforever.be of 09.384 29 46 . Kies vervolgens voor "Terrein" rechts bovenaan onder de zoekbalk.
Naast het terrein organiseert TC For Ever verschillende activiteiten; de jaarlijkse spaghetti-avond, het paasontbijt, apero-tennis, trommelavonden, fun-family day, Eén voor één bezigheden die onze leden dichter bij elkaar brengen en het clubgevoel vergroten. Activiteiten voor zowel jeugd als voor volwassenen maar ook voor het hele gezin staan in onze agenda. Volg ons op facebook en je bent altijd op de hoogte van de komende gebeurtenissen binnen onze club.
Fabian Laerte jeugdwerking
Follow us facebook en Instagram
Klik op het logo voor het volledige aanbod van Play 4 ever
TENNIS
MELDPUNT
zomer
€ 110 € 75 € 85 € 60 € 30 € 208 € 298 € 378 € 448
1.04-31.10
1.04-31.03
jaar
€ 285 - € 205 € 145 € 75 € 558 € 823 € 1078 € 1323
COMBI
Bert Dhondt jeugdvoorzitter
Matthias Vanheede communicatie
Everyday is a good day to play tennis & padel!
RESERVATIE
LIDGELDEN
Lid worden Tennislessen Jeugd Contact Competitie Activiteiten Reservatie Club PADEL