Lessenreeks TENNIS LENTE (KIDSTENNIS) WAT Lessenreeks TENNIS van 7 weken met wekelijks aanbod op vaste momenten . VOOR WIE Kidstennissers en jongeren van 2005 – 2018 START LESSENREEKS week van 18 april 2022 (1ste week na paasvakantie). Specifiek af te spreken: starten op andere momenten en/of een lessenreeks met meerdere lessen per week
KOSTPRIJS Minimum 3 spelers : €95 per persoon (exclusief lidgeld TC For Ever) Inclusief: GRATIS deelname P4E-Fundag 01/05 (kinderen en vriendjes ook welkom op de GRATIS initiatielessen!) Totaal 8u30 tennisplezier Gebruik materiaal BELANGRIJK Voor deelname aan deze reeks dient de lesvolger lid te zijn van de club, voor de aanvang van de lessen. Meer info in de kantine, via de website of via Play 4 ever. Inschrijven voor een lessenreeks kan enkel voor de volledige duur van de reeks. De inschrijving is pas definitief nadat de betaling volbracht werd en een bevestigingsmail van Play 4 ever ontvangen werd.
Individuele lessen TENNIS LENTE - ZOMER WAT privé- of groepslessen, los van de lessenreeksen, kunnen aangevraagd worden via info@play4ever.be VOOR WIE Voor iedereen (jeugd & volwassenen) die een afzonderlijk traject wenst, los van de lessenreeksen KOSTPRIJS Op aanvraag: Afhankelijk van de concrete wensen, samenstelling van de groep,…
Alle lessen op TC For Ever worden gecoördineerd door "Play 4 Ever". Er worden zowel individuele lessen als groepslessen voor jeugd en volwassenen aangeboden.
Lessenreeks TENNIS LENTE (KIDSTENNIS)
KOSTPRIJS Minimum 3 spelers : €75 per persoon (exclusief lidgeld TC For Ever. Lidgeld aan gunsttarief) BELANGRIJK Als je na een lessenreeks S2T besluit om lid te worden van de club, kunnen jullie lid worden aan een éénmalig gunsttarief van €75 ipv (€110), voor het volledige seizoen. BETALING De inschrijving is pas definitief nadat P4E het inschrijvingsgeld ontvangen heeft en jullie een definitieve bevestigingsmail ontvangen hebben.
Lessenreeks START2TENNIS (VOLWASSENEN)
WANNEER
*Deze inhaalweken worden eerst gebruikt. Inhaalweken die worden ingebouwd, kunnen enkel ingeschakeld worden omwille van afwezigheid van de trainer of omwille van slechte weersomstandigheden en daardoor onbespeelbare terreinen (3 weken). In uitzonderlijke omstandigheden en mits de toestemming van het bestuur van P4E, kan er in onderling overleg met de trainer een ander inhaalmoment afgesproken worden, als de terreinen hiervoor beschikbaar zijn.
Het S2T-lessenpakket is gekenmerkt door: Reeks van 7 lessen + 1 GRATIS begeleid spelmoment = TOTAAL VAN 8u30 TENNISPLEZIER! Gratis cocktail of mocktail na iedere les (ter bevordering van de nabespreking) Zo veel en zo snel mogelijk het “spelletje” leren spelen (game-based-approach) Inclusief gebruik van tennisracket en didactisch materiaal Groepsgevoel staat centraal: De S2T-lessen worden steeds in groep gegeven Verdere introductie in clubaanbod doorheen de lessenreeks
Start-2-tennis is een voordelig en compact lessenpakket voor volwassenen (2004 en later), met een lessenreeks, aangepast materiaal en plezierige speelmomenten. Er is geen specifieke sportachtergrond vereist: leren tennissen was nooit zo makkelijk! Het gunsttarief m.b.t. het lesgeld én lidgeld geldt enkel voor nieuwe leden (= personen die nog nooit eerder lid geweest zijn van TC For Ever!), die instappen in S2T zoals aangeboden door Play 4 ever. Je hebt enkel nood aan een goed humeur, sportkledij en aangepast schoeisel (op gravel is schoeisel met een effen oppervlak noodzakelijk om schade aan de terreinen te vermijden. Vraag gerust meer indo bij Play 4 ever). De rest wordt voorzien door Play 4 ever!
Start-to-tennis
WANNEER
*Deze inhaalweken worden eerst gebruikt. Inhaalweken die worden ingebouwd, kunnen enkel ingeschakeld worden omwille van afwezigheid van de trainer of omwille van slechte weersomstandigheden en daardoor onbespeelbare terreinen (3 weken). In uitzonderlijke omstandigheden en mits de toestemming van het bestuur van P4E, kan er in onderling overleg met de trainer een ander inhaalmoment afgesproken worden, als de terreinen hiervoor beschikbaar zijn.
TENNISSCHOOL
BONUSSYSTEEM
Extra moment vrij spelen onder begeleiding van een trainer. Het extra lesmoment gaat door op de fundag van zondag 1 mei (in de namiddag). Op dit moment kunnen jeugdleden extra inoefenen op de P4E-FUNdagen, maar zijn de kinderen van de volwassenen die een lessenreeks volgen en hun vriendjes ook welkom op de P4E-FUNdag voor gratis initiatielessen tennis Inschrijven voor het extra speelmoment alsook voor de fundag is verplicht via info@play4ever.be
FOR MORE INFO Play 4 ever - info@play4ever.be Vermeld zeker uw GSMnummer in de mail. De snelstse manier om u te contacteren.
GO BACK [ STAGES ] [ START-TO-TENNIS ] [ LESSENREEKS LENTE KIDS ] [ INDIVIDUELE LESSEN ]
Onderstaande tabel geeft een indicatie van mogelijke lesmomenten. Ieder moment is verbonden met specifieke trainers, met elk hun specifieke specialisaties. Niet ieder moment is dus geschikt voor iedere lesvolger. Voor meer duidelijke afstemming van een lesmoment op jouw niveau of op niveau van jouw kind, kan je steeds contact opnemen met Play 4 ever ( info@play4ever.be)