[ STAGES ]
TENNISSCHOOL
Al onze stages zijn een mix van TENNIS, PADEL & OMNISPORT. Per leeftijdscategorie worden bepaalde accenten gelegd, om ervoor te zorgen dat we stapsgewijs opbouwen naar de breedste sportbeleving op onze club.
ALGEMENE INFO Alle stages zijn toegankelijk voor kinderen & jongeren van 2005 tot 2018 Inschrijven voor de stages kan enkel voor de volledige duur van de stage Lunchpakket wordt voorzien door de ouders indien van toepassing. Dranken kunnen aangekocht worden in de kantine. In geval van onbespeelbaarheid van de terreinen omwille van de weersomstandigheden, wordt er een alternatieve invulling voorzien. Deze invulling kan ter plaatse in de kantine georganiseerd worden, alsook in een externe accommodatie, afhankelijk van de beschikbaarheid. Deelnemers worden altijd ontvangen en opgehaald op de eigen club. Kinderen die een eerste keer deelnemen aan een stage op de club (als vorm van kennismaking), dienen geen lid te zijn, maar betalen in functie van de verzekering €10 extra, bovenop het inschrijvingsgeld. !!! Indien jullie beslissen lid te worden en aan nog meer activiteiten deel te nemen, wordt deze €10 afgetrokken van het lidgeld!!!
GO BACK
ACCENTEN PER LEEFTIJDSCATEGORIE Specifiek voor KLEUTERS: kampen ingekleed in een specifiek thema. Voor de kleuters creëren we een heuse “belevingsstage” binnen een aangepast thema. Onze allerkleinsten krijgen een mix van binnen- en buitenactiviteiten, zowel op als naast het terrein. Wij maken hierbij gebruik van onze volledige accommodatie (tennisterreinen, padelterreinen, graspleintje, kantine,…) om voldoende variatie in spel en andere activiteiten te garanderen. BELANGRIJK: De allerkleinsten (peuters en kinderen uit de eerste kleuterklas) kunnen tijdens de stages enkel kiezen voor een halve dag . Dit kan zowel de voor- als de namiddag zijn. Gelieve uw keuze duidelijk te vermelden bij inschrijving. Specifiek voor kinderen van de LAGERE SCHOOL: Tennis als basis Tijdens de stages voor deze leeftijdscategorie zal er vooral op het tennisterrein gewerkt worden, om de basistechnieken aan te leren. Uiteraard zullen er ook heel wat momenten op de padelterreinen zijn, om een leuke afwisseling te creëren. Specifiek voor leerlingen uit het SECUNDAIR ONDERWIJS: Brede sportbeleving De oudsten zullen een evenwichtig aanbod krijgen van tennis & padel. Beide sporten komen uitgebreid aan bod om de mogelijkheden van onze club zo breed mogelijk te beleven. Tactisch leren spelen vanuit diverse spelsituaties is een belangrijk aandachtspunt voor deze leeftijdscategorie. INSCHRIJVEN info@play4ever.be Inschrijven gebeurt enkel via mail. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de bevestigingsmail en het ontvangen van de betaling. Inschrijven kan enkel voor de volledige duur van de stage! KOSTPRIJS Volledige dag: €150 Halve dag (voor- of namiddag, enkel voor kleuters): €95 BETALING De betaling gebeurt op het rekeningnummer van Play 4 ever, dat u ontvangt in de betalings- en bevestigingsmail Mededeling: NAAM + VOORNAAM + STAGE(S) (Paasstage, Zomerstage 1 of zomerstage 2)
[ LESSEN ] [ START-TO-TENNIS ] [ LESSENREEKS LENTE KIDS ] [ INDIVIDUELE LESSEN ]